Netværk og medarbejdere

Succes skaber vi sammen

Med mere end 1.000 medlemmer har Silkeborg Danmarks største og bredeste erhvervsnetværk – Silkeborg Business – som har fokus på at styrke din virksomhed gennem konstruktiv sparring og gode netværksmuligheder.

Handel Silkeborg og Silkeborg Business er to stærke eksempler på det sammenhold og fællesskab, der kendetegner Silkeborgs levende og engagerende erhvervsliv

Silkeborg Business driver mere end 20 specialiserede netværk for ejere og ledere og har helt sikkert også et netværk, som passer til din virksomhed, hvad enten du er iværksætter-, gazelle-, produktions- eller handelsvirksomhed.

Handel Silkeborg og Silkeborg Business er to stærke eksempler på det sammenhold og fællesskab, der kendetegner Silkeborgs levende og engagerende erhvervsliv.

Læs mere på:

silkeborgbusiness.dk

handelsilkeborg.dk

600.000 potentielle medarbejdere
i pendlerafstand

Silkeborg Kommune
– midt i det hele
og tæt på resten

Derfor har du, med en beliggenhed i Silkeborg Kommune, de bedste forudsætninger for at tiltrække medarbejdere.

Indenfor en times kørsel fra Silkeborg Kommune finder du mere end 600.000 potentielle medarbejdere. Herunder mere end 184.000 personer med en erhvervsuddannelse samt 63.000 højtuddannede.

Derfor jagter Silkeborg talenter til kommunens private arbejdspladser gennem initiativer som jobcrawls, lærlingenetværk, erhvervs- og uddannelsesmesser og ægtefællejobs.

Så hvis du overvejer at placere din virksomhed i Silkeborg Kommune, kan du allerede nu kontakte Jobcenter Erhverv på telefonnummer 8970 5757. De kan hjælpe dig med rekrutteringen af dine kommende medarbejdere.

Har du problemer med at læse indholdet på denne hjemmeside?
Kontakt Erhvervstaskforcen på telefon 24341231.

Få erhvervsnyt
fra borgmesteren

Tilmeld dig nyhedsbrevet og
modtag nyheder direkte
i din indbakke!