Plads til udvikling

Silkeborg Kommune
sætter vækst på erhvervslivet

Som virksomhedsejer vil man opleve, at smilene lige er lidt større, når man får besøg, og så er mødet jo allerede godt igang. Herunder kan du tage op i helikopteren og se de fire erhvervsparker. Vi vil selvfølgelig meget hellere tage dig med ud og opleve grundene, naturen og Silkeborg i sin helhed, derfor er du velkommen til at kontakte os for at lave en aftale med os lige HER


Erhvervspark Funder

Erhvervspark Funder er placeret vest for Silkeborg.
Området har en markant synlighed fra motorvejen
og er nemt at komme til, når du kommer fra
Herning, Viborg eller Aarhus

Erhvervspark Funder er et af Silkeborgs nye erhvervsområder og interessen for området stor. Flere virksomheder indenfor engros, service og lettere produktion er allerede ved at etablere sig.

Derfor skal du handle hurtigt, hvis du drømmer om at etablere din virksomhed på en af de eftertragtede grunde i Erhvervspark Funder.


Erhvervspark Nord

Som det fremgår af navnet er Erhvervspark Nord
placeret i den nordlige del af Silkeborg

Området er kendetegnet ved god infrastruktur, hvilket gør området særligt attraktivt for virksomheder, som arbejder indenfor transport, service og mere pladskrævende varegrupper.

Inden længe udbyder Silkeborg Kommune nye grunde i Erhvervspark Nord. Grundenes beliggenhed har en god synlighed samt nærhed til de etablerede erhvervsområder. Og motorvejen er kun et par minutters kørsel væk.


Erhvervskorridoren

Erhvervskorridoren er Silkeborgs bynære erhvervsområde.
Og med en placering kun 5 minutters kørsel fra Silkeborg
centrum er du – og dine medarbejdere
– tæt på byens faciliteter

Erhvervskorridoren tegnes af kontor- og servicevirksomheder, som bygger deres domiciler med en unik synlighed til motorvejen.

Nye erhvervsbyggerier er allrede på tegnebrættet. Og inden længe kommer der flere attraktive erhvervsarealer til salg i Erhvervskorridoren. Derfor indbyder vi meget gerne til dialog med interesserede investorer/virksomheder.


Erhvervspark Hårup

Hvis du tager motorvejen til Silkeborg
fra Aarhus møder du Erhvervspark Hårup efter
kun 20 minutters kørsel

Interessen for Erhvervspark Hårup er stadigt stigende, og det er velbegrundet. Fordi området har en god synlighed til motorvejen, ligesom orienteringen mod Aarhus er særligt attraktivt for mange virksomheder indenfor handel- og logistik.

Silkeborg Kommune har flere attraktive, byggemodnede erhvervsgrunde til salg i Erhvervspark Hårup.

Har du problemer med at læse indholdet på denne hjemmeside?
Kontakt Erhvervstaskforcen på telefon 24341231.

Få erhvervsnyt
fra borgmesteren

Tilmeld dig nyhedsbrevet og
modtag nyheder direkte
i din indbakke!