Erhvervsområder og muligheder

Flere gode grunde,
erhvervslejemål og kontorfællesskaber i nærheden

Overalt i Silkeborg Kommune finder du spændende kontorfælles-skaber, udviklings- og iværksættermiljøer samt innovative samarbejdsmuligheder. Ligesom Silkeborg byder på et levende gågademiljø, som tiltrækker mange gæster.

Og hvis din virksomhed leder efter attraktive kvadratmeterpriser samt en solid infrastruktur mod nord, er erhvervsområderne i Kjellerup eller Thorning værd at kigge nærmere på.

Mod syd rummer erhvervsområdet Knudlund mange spændende vækstmuligheder.


Erhvervspark Funder

Erhvervspark Funder er placeret vest for Silkeborg med en god synlighed og Silkeborgmotorvejen lige udenfor døren.

Erhvervspark Funder er et af Silkeborgs nye erhvervsområder og interessen for området stor. Flere virksomheder indenfor engros, service og lettere produktion er allerede ved at etablere sig.


Erhvervspark Nord

Som det fremgår af navnet er Erhvervspark Nord
placeret i den nordlige del af Silkeborg

Området er kendetegnet ved god infrastruktur, hvilket gør området særligt attraktivt for virksomheder, som arbejder indenfor transport, service og mere pladskrævende varegrupper.


Erhvervskorridoren

Erhvervskorridoren er Silkeborgs bynære erhvervsområde.
Med motorvejen udenfor døren og kun 5 minutter ind til Silkeborg centrum, er du, og dine medarbejdere, tæt på byens faciliteter

Erhvervskorridoren tegnes af kontor- og servicevirksomheder, som bygger deres domiciler med en unik synlighed til motorvejen.


Erhvervspark Hårup

Hvis du tager motorvejen til Silkeborg
fra Aarhus møder du Erhvervspark Hårup efter
kun 20 minutters kørsel

Interessen for Erhvervspark Hårup er stadigt stigende, og med god grund! Området har god synlighed til motorvejen samt orientering mod Aarhus, hvilket gør det særligt attraktivt for mange virksomheder indenfor handel- og logistik. Silkeobrg Kommune har flere attraktive, byggemodnede erhversgrunde på til salg i Erhvervspark Hårup.

Har du problemer med at læse indholdet på denne hjemmeside?
Kontakt Erhvervstaskforcen på telefon 24341231.

Få erhvervsnyt
fra borgmesteren

Tilmeld dig nyhedsbrevet og
modtag nyheder direkte
i din indbakke!